Skip to content

Afstudeerstage 2023 Sept: Cyber Security Pentesting

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStages

Functieomschrijving

De Securify Match

Er bestaat geen algemeen diploma of certificering voor creatieve denkers met een goed ontwikkelde hacker-mindset. Ons team bestaat daarom uit spelers met verschillende achtergronden. Wat je bij iedereen herkent is een intrinsieke drive en passie om te willen bijdragen aan (cyber) security!


Bij Securify zijn we volledig gericht op security. Onze samenleving en organisaties zijn steeds meer afhankelijk van software, apps en netwerken. Sinds ons ontstaan bijna 10 jaar geleden staat de cybersecurity hierdoor voor ons centraal! Het omvat onze meest persoonlijke informatie en de totaliteit van de meeste bedrijfsactiviteiten. We vertrouwen zelfs onze gezondheid en levens toe aan software. Het is overal, onmogelijk te negeren en groeit met ongekende snelheid. Het is onze missie om bedrijven te helpen op een verantwoorde en veilige manier software te bouwen, te gebruiken en te beveiligen. Zo willen wij een einde maken aan de stroom van grote datalekken en incidenten en zo een veiligere digitale toekomst creëren! Daarvoor zoeken we ter uitbreiding een gepassioneerde held!Je werkomgeving

Je komt terecht in een gezellige, informele omgeving met een team gelijkgestemde collega's die vol enthousiasme met hun vak bezig zijn. Je hebt zeer afwisselend werk aangezien onze klanten zich in verschillende sectoren bevinden, van kleine nieuwe start-ups tot Top-100 bedrijven. Uiteraard hebben we geregeld epische etentjes met het hele team en sluiten we de week af met een gezellige borrel die we vaak combineren met random talks van collega's. Over allerlei onderwerpen zoals uiteraard security research, de mooiste sale van de week, trips naar security-conferenties maar ook eigen hobby’s zoals het brouwen van bier. De lunch is verzorgd, fruit is dagelijks in overvloed aanwezig, en op "Pattata Friday" trekken we er met zijn allen gezellig op uit.


Vereisten

Wat wij van jou verwachten

 • Je zit in het laatste jaar van een relevante ICT/CyberSecurity opleiding
 • Je hebt pentest hands-on en code review ervaring
 • Je bent gedreven met een passie voor informatiebeveiliging
 • Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in zowel het Nederlands als het Engels en woont in Nederland
 • Je bent volledig zelfstandig, kunt je eigen tijd kunt beheren en weet wanneer je hulp moet vragen
 • Je bent gemotiveerd en een teamspeler
 • Je bent integer en begrijpt dat we met zeer vertrouwelijke informatie werken
 • Je bent bereid om onze screening te doorlopen en een NDA te tekenen

Wat je van ons kunt verwachten

 • De kans om met onze security specialisten samen te werken
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om op kantoor of thuis te werken
 • Een informele werkomgeving met veel (technische) ervaring waarin iedereen graag zijn kennis deelt
 • Stagevergoeding
 • Daarnaast natuurlijk de basiszaken als Macbook, lunch, hoodie etc.

Jouw onderzoek

Tijdens je stage periode verwachten we dat je zelfstandig je onderzoek uitvoert. Het is dus ook echt een onderzoek(hands-on) en niet een meewerkstage. Je krijgt een vaste begeleider en daarnaast beschikking tot ons hele team. Wij hebben geen standaard onderzoeken op de plank liggen en we geven jou de volledige vrijheid om zelf een onderzoek te bedenken! Dit is het moment om dat ene tooltje of die vraag die al heel lang in je hoofd spookt uit te zoeken voordat je het echte werkveld in trekt. 

of